Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29/ Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S27/ Penolong Pegawai Keselamatan KP27/ Penolong Pegawai Penerbitan N27/ Penolong Pegawai Tadbir N27/ Penolong Akauntan W27/ Kertas I - Umum (KPSL 2014) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2014)

(untitled)
Tarikh : 1 Julai (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN