USM BANTU PERKUKUH PENGUASAAN BI MELALUI KOMSAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 Mei 2015 – Dalam memperkukuhkan penguasaan Bahasa Inggeris dalam kalangan pelajar khususnya di peringkat sekolah, Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP) pengkhususan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan “Teaching English to Speakers of Other Languages” (TESOL) bekerjasama dengan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Penang Free School dan SMK Convent Greenlane dalam menganjurkan Pementasan Drama Komponen Sastera (KOMSAS) Bahasa Inggeris “Penang English Literature Drama Showcase” yang berlangsung di Panggung Pelenggam Cahaya, di sini, hari ini.