USM BANTU OKU INTELEK SERTAI ALAM PEKERJAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 25 Mei 2015 – Prihatin dengan peluang latihan kemahiran untuk Orang Kelainan Upaya (OKU), Bahagian Sains Rehabilitasi (Pemulihan Carakerja) Program Sains Senaman dan Sukan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan Program Latihan Pekerjaan OKU Intelek (Vocational Training-VT) sejak 2012.