MAKANAN TAMBAHAN BERI KESAN TERHADAP KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 26 Mei 2015 – Masyarakat hari ini terlalu obses terhadap makanan tambahan atau suplemen tanpa mengetahui fungsi sebenar untuk tubuh badan kerana ia boleh juga memberi kesan buruk jika tidak berhati-hati.