MADIA LAGAN – USM 26 SELAMANYA DI HATI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 Mei 2015 – “USM akan tetap selamanya di hati saya. Tak mungkin kenangan berkhidmat selama 33 tahun akan padam begitu saja,” luah Madia Lagan a/l Kuppan, 58, yang secara rasminya menamatkan perkhidmatannya sebagai pemandu di Pejabat Naib Canselor, Jabatan Canselori, hari ini. Menjejakkan kaki pada tanggal 3 Mei 1982, Madia tidak pernah berkira kerja atau merungut, sekali pun waktu kerjanya seringkali melewati sehingga tengah malam atau bermula seawal pagi subuh.