KHAIRUL AMEEN JUARA MALAYSIAN BRAIN BEE CHALLENGE (MBBC) 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Mei 2015 - Dengan hanya perbezaan kiraan markah sebanyak 0.25%, pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Al - Mashoor (Lelaki), Pulau Pinang Khairul Ameen Mohamad Sabri, berjaya menewaskan 14 pesaing dari dalam kalangan para pelajar sekolah menengah Semenanjung Malaysia untuk dinobatkan sebagai juara Malaysian Brain Bee Challenge (MBBC) 2015 untuk mewakili Malaysia ke Pertandingan International Brain Bee Championship (IBB) 2015 yang akan berlangsung di Cairns, Queensland, Australia, Ogos nanti.