ICERT 2015 PERKUKUH AGENDA KELESTARIAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 27 Mei 2015 - Tersenarai dalam kelompok 31 terbaik dunia dalam bidang sains persekitaran, Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) dalam memperkukuhkan peranan dan memacu agenda kelestarian, buat kali kelima menganjurkan International Conference on Environmental Research and Technology (ICERT 2015).