HOSPITAL USM ANJUR BENGKEL KESEDARAN AUDIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 26 Mei 2015– Jawatankuasa MS ISO 9001:2008 Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kampus Kesihatan hari ini menganjurkan Bengkel Refresher MS ISO 9001:2008 (Awareness & Internal Audit) kepada juru audit dalaman Hospital USM bagi menambahbaik tahap pengetahuan mengenai ISO 9001:2008.