USM MENANG TUJUH ANUGERAH REKA CIPTA KOREA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Mei 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya menggondol dua pingat emas, dua pingat perak serta tiga anugerah khas di Ekspo Reka Cipta Wanita Antarabangsa Korea (International Women’s Invention Exposition - KIWIE) 2015 di aT Center, Seoul, Korea Selatan yang berlangsung pada 15 hingga 18 Mei 2015 lalu.