USM LANCAR KELAB EDUVARIOM ZON TENGAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
CYBERJAYA, 24 Mei 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Projek Variom Manusia Nod Malaysia (MyHVP) hari ini melancarkan Kelab Eduvariom bagi Zon Tengah selepas berjaya melaksanakannya di sekitar negeri Kelantan sejak tahun 2014.