SHERP FOKUS AGENDA PPPM PT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Mei 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Institut Penyelidikan Pendidikan Tinggi Negara (IPPTN) telah menganjurkan satu Seminar on Higher Education Research Policy atau SHERP 2015 dengan tema Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (Pendidikan Tinggi) 2015 – 2025 [PPPM (PT)] : Implikasi dan Langkah ke Hadapan.