REALISASIKAN SEGERA P.RAMLEE SEBAGAI IKON PERPADUAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 23 Mei 2015 - Realisasikan segera usaha memartabatkan P. Ramlee sebagai ikon perpaduan negara. Demikian gesaan yang dibuat oleh seorang peserta Seminar P. Ramlee Ikon Perpaduan Kebangsaan, Antarabangsa dan Warisan Negara yang diadakan di Auditorium Dewan Bandaraya Kuala Lumpur hari ini.