PERPUSTAKAAN BERGERAK PERTAMA UNTUK PESAKIT KANAK-KANAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 21 Mei 2015 - Perpustakaan bergerak merupakan perkhidmatan penting sebagai wadah ilmu kepada masyarakat. Untuk mendekatkan buku dengan orang ramai khususnya pesakit, Perpustakaan Hamdan Tahir, Kampus Kesihatan Univerisiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Hospital USM mengambil inisiatif merangka program Perkhidmatan Perpustakaan Bergerak (Mobile Library).