PAKAR BEDAH PLASTIK TERKEMUKA DUNIA AKUI PROGRAM SARJANA SURGERI PLASTIK USM BERTARAF TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 24 Mei 2015 – Program Ijazah Lanjutan Sarjana Surgeri (Surgeri Plastik) yang ditawarkan oleh Pusat Pengajian Sains Perubatan Universiti Sains Malaysia (USM) ternyata mampu melahirkan pakar-pakar bedah plastik yang berkaliber, berpengetahuan dan berkemahiran tinggi dalam bidang surgeri plastik dan rekonstruktif.