MAHASISWA USM CERIAKAN PENGHUNI RUMAH ORANG-ORANG TUA LOTUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Mei 2015 – Inisiatif 24 orang mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM), di bawah naungan Sekreteriat Kebudayaan & Kesenian Tionghua (SKKT) mengadakan kunjungan ke Rumah Orang-Orang Tua Lotus hari ini ternyata menghadirkan keceriaan buat penghuni rumah tersebut.