LIGA IPT 2015 - BURUAN USM KE DIVISYEN SATU SEMAKIN CERAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Mei 2015 – Hasrat USM Minden Tigers melayakkan diri ke divisyen satu dilihat semakin menjadi kenyataan apabila mudah menjinakkan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) 5-0 di perlawanan yang berlangsung di Stadium Olahraga USM hari ini. Mula mengasak kubu lawan sebaik wisel dibunyikan, USM memperoleh peluang pertama pada minit ke-4 menerusi percubaan Anas Idham namun diselamatkan penjaga gol UPSI, Mohd Faiz.