CABARAN GETIR USM MOUNTAIN BIKE CHALLENGE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 24 Mei 2015 - "USM Mountain Bike Challenge 2015" yang dianjurkan oleh Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA) USM Kampus Kesihatan dan Badang Outdoor Solutions hari ini berjaya menarik minat 150 orang peserta yang terdiri daripada pelbagai lapisan umur.