BAWA HASIL KREATIF PELAJAR KE TAHAP LEBIH JAUH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Mei 2015, Hasil karya kreatif pelajar perlu diketengahkan lebih jauh lagi termasuk dikomersilkan. Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman yang melihat dari dekat 125 hasil karya pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Seni melalui pameran RINTIS ('Research Innovation Toward Integration and Sustainability) di sini sebagai acara tahunan kagum dan begitu tertarik dengan karya-karya mereka yang dianggapnya berdaya saing dan mampu menembusi pasaran.