Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Pembantu Keselamatan KP17 Kertas I-Umum (KPSL 2013) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2013)

(untitled)
Tarikh : 16 April 2013 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : EMPAT PULUH (40) soalan berbentuk objektif disediakan. Jawab SEMUA soalan. Setiap soalan membawa satu (1) markah. Bahagian A menyumbang 40 markah. Bulatkan jawapan anda di dalam kertas soalan dan kembalikan kepada Pengawas apabila tamat peperiksaan. Bahagian B : ENAM (6) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan membawa lima belas (15) markah. Bahagian B menyumbang 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 14 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN