Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Pegawai Penerbitan N27 Kertas II (KPSL 2012) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2012)

(untitled)
Tarikh 1 Ogos 2012 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk _____________________________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei dalam DUA (2) bahagian. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja iaitu DUA (2) dari setiap bahagian dan SATU (1) soalan lagi dari mana-mana bahagian. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN