Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Akauntan W27 Kertas II (KPSL 2012) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2012)

(untitled)
Tarikh : 1 Ogos 2012 (Rabu) Masa : 9.00 pg – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan _____________________________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LIMA (5) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab EMPAT (4) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 25 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 5 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN