THE KAPIT'S BUKTI KEJAYAAN PELA JAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Mei - Tanggal 20 Mei 2015 merupakan hari bersejarah bagi Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Mohamad Shafiq Kamaruddin dengan kejayaan pembukaan rasmi kafe The Kapit's di Desasiswa Cahaya Gemilang di kampus USM Pulau Pinang.