MEDIA MERELEVANKAN PENGA JIAN TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Mei 2015 - Media mempunyai peranan besar dalam merelevankan pengajian tinggi apatah lagi dalam menjayakan Pelan Pembangunan Pendidikan Tinggi Negara – Pendidikan Tinggi. Bukan sahaja dalam menyediakan mereka yang memasuki industri media, tetapi sinergi yang mampu dibangunkan bersama-sama dalam menghasilkan masyarakat berilmu untuk sebuah negara maju.