LITAR ANTARABANGSA SEPANG UJI KEMAMPUAN ATLET USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
SEPANG, 19 Mei 2015 – Seramai 16 orang atlet dalam kalangan staf dan pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) diuji dalam perlumbaan sulung acara berbasikal ‘Varsity Cycling Challange 2015’ di sini baru-baru ini.