LAWATAN DELEGASI ARAB SAUDI PERKUKUH HUBUNGAN KERJASAMA DENGAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Mei 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menerima kunjungan hormat delegasi dari kedutaan Arab Saudi di Bilik Persidangan Canselori USM.