KARYA SASTERA TRADISIONAL AKAN TERUS DIPERKASAKAN, TEGAS MD. SALLEH YAAPAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 MEI 2015 – Karya-karya sastera tradisional warisan Melayu sejak zaman-berzaman yang dimiliki akan terus diperkasakan demi kesinambungan generasi muda memahami makna jati diri dan semangat cintakan agama, bangsa dan tanah air.