CHAMIL WARIYA, SHERKAWI JIRIM TOKOH MEDIA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Mei 2015 - Wartawan veteran yang lebih 38 tahun bergelumang dengan dunia media, pernah berkhidmat di dalam dan luar negara dan kini menjadi ketua eksekutif Institut Akhbar Malaysia Datuk Dr. Chamil Wariya dan siswazah Komunikasi Universiti Sains Malaysia (USM) tahun 1974 yang terkenal sebagai pengulas sukan terkenal Sherkawi Jirim dinobatkan sebagai Tokoh Media USM di Majlis Malam Media@USM di (mailto:Media@USM di) sini malam tadi.