BOLING ERAT HUBUNGAN USM-MEDIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG 20 Mei. - Pusat Media dan Perhubungan Awam(MPRC) Universiti Sains Malaysia (USM) buat kali kedua menganjurkan pertandingan boling antara pengamal media di Pulau Pinang dan staf USM dalam usaha mengeratkan hubungan bersama sempena program Media@ USM 2015.