USM BANTU PEMANDU BANGUNKAN CPI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Mei 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan kerjasama dengan Performance Management & Delivery Unit (PEMANDU) Jabatan Perdana Menteri untuk mewujudkan Indikator Persepsi Jenayah atau Crime Perception Indicator (CPI) melalui perjanjian persefahaman yang ditandatangani di sini hari ini.