TNC HEPA DAN PENDAFTAR DIKURNIA DARJAH KEBESARAN PERLIS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
ARAU, PERLIS, 17 Mei 2015 - Timbalan Naib Canselor (Hal-Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Adnan Hussein hari ini menerima anugerah Dato Setia Paduka Tuanku Syed Sirajuddin Jamalulail (DSPJ) yang membawa gelaran Dato' daripada D.Y.M.M Tuanku Syed Sirajuddin ibni Al-Marhum Tuanku Syed Putra Jamalullail Raja Perlis sempena Hari Keputeraan baginda yang Ke-72 hari ini.