STAF HOSPITAL USM DERMA DARAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 17 Mei 2015 - Walaupun sibuk dengan tugas harian di wad, 22 orang staf Hospital USM terutama jururawat menderma darah mereka sempena Sambutan Hari Jururawat Sedunia anjuran Persatuan Jururawat Malaysia Cawangan Hospital USM di Unit Perubatan Transfusi Hospital USM yang berjaya mengumpulkan 22 pain darah hari ini.