PELAJAR USM BANTU TANGANI GEJALA SOSIAL DALAM KALANGAN REMA JA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, 17 Mei 2015 - Sukarelawan IM4U yang terdiri daripada pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan yang menghadiri Seminar Pendidikan Kesihatan Reproduktif Remaja dan Sosial yang dikelolakan oleh Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) di sini diminta turut membantu menangani isu gejala sosial dalam kalangan remaja.