NC USM SERTAI D.Y.T.M. RAJA MUDA PERLIS RAI GOLONGAN TERKEBAWAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA PERLIS, 16 Mei 2015 - Pegawai-pegawai Utama Universiti Sains Malaysia (USM) termasuk Naib Canselor Profesor Dato' Dr. Omar Osman turut bersama-sama D.Y.T.M. Tuanku Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail mendekati golongan terkebawah di negeri Perlis menyertai kira-kira 200 orang tetamu D.Y.M.M Tuanku Raja Perlis mengayuh basikal sejauh 7 km mendekati penduduk kampung Kuala Perlis sambil memberi sumbangan amal.