LARIAN KUMPUL DANA BANTU PESAKIT SUMBING BIBIR DAN LELANGIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 17 Mei – Lebih 400 orang mengambil bahagian dalam program ‘Run For Cleft’ kali ketiga anjuran Persatuan Sains Pergigian, Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSG) untuk mengumpul dana yang akan disalurkan kepada ‘Cleft Lip and Palate Association of Kelantan’ (CLAPAK) serta Bakti Sosial Sumbing Bibir dan Lelangit PPSG dengan membantu kanak-kanak yang mempunyai masalah sumbing bibir dan lelangit.