JURURAWAT PERLU BERSIFAT DINAMIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 18 Mei 2015 - Seiring dengan kemajuan teknologi yang semakin canggih dan bidang perubatan yang sentiasa berkembang, jururawat perlu mengadaptasi diri mereka agar mampu bersaing pada masa hadapan yang bertepatan dengan tema Sambutan Hari Jururawat 'Nurse: A Force For Change: Care Effective, Cost Effective'.