JABATAN ANAESTHESIA DAN JABATAN PEDIATRIK ANJUR SEMINAR PENJAGAAN PALIATIF PEDIATRIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 18 Mei 2015 - Menyedari kepentingan penjagaan Paliatif Pediatrik (Palliative Care) yang menawarkan rawatan serta sokongan untuk pesakit dan keluarga, Jabatan Anaesthesia Hospital USM dengan kerjasama Jabatan Pediatrik menganjurkan seminar “Practical Approach to Pain in Paediatric Palliative Care: Living Life to the Full” di sini.