EVO REHAB USAHA INOVASI KREATIF BANTU PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 17 Mei 2015 - Reka cipta dan inovasi oleh kumpulan EVO Rehab yang ditubuhkan melalui Unit Pemulihan Perubatan Hospital Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan (HUSM) pada 3 Januari 2013 dan dianggotai sembilan orang ahli yang menggunakan motto "Adaptasi bersama Evolusi" yang mereka cipta projek Lolimex (Lower limb exerciser), sebagai alat senaman bagi menguatkan anggota bawah semasa rawatan pemulihan pesakit Arthritis, kecederaan sukan, strok dan kes kepatahan dengan harga yang murah, mudah dikendalikan, mesra pelanggan dan mudah alih.