USM MENGHAKUPAYA PELAJAR UNTUK KESEJAHTERAAN KAMPUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Mei 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Sekretariat Kampus Sejahtera terus memperkasa keupayaan pelajar dalam memacu kelestarian kampus melalui karnival dan pameran kelestarian "GreenDay Festival 2015" yang berlangsung selama dua hari bermula dari 11 Mei dari 9 pagi hingga 5 petang bertempat di Foyer Dewan Kuliah U, USM.