USM MENGHAKUPAYA PELAJAR LAKSANA PROGRAM KELESTARIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 16 Mei 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menghakupayakan para pelajarnya melalui aktiviti kesukarelawanan yang dirancang dan dilaksanakan mereka untuk menjayakan agenda kelestarian melalui pelbagai program yang diadakan secara berterusan.