Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Pegawai Kewangan W41 Kertas II (KPSL 2012) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2011)

(untitled)
Tarikh : 15 Jun 2011 (Rabu) Masa : 9.00 pg – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk _____________________________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Bahagian B : EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 9 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN