USM BERPESTA GOL TEWASKAN KKP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 16 Mei 2015 – Gelaran 'Minden Tigers' amat sesuai buat skuad bolasepak Universiti Sains Malaysia (USM) apabila meratah Kolej Komuniti Perak (KKP) 5-0 pada perlawanan Liga IPT Divisyen 2 yang berlangsung di Stadium Olahraga USM hari ini.