KEPAKARAN USM UNTUK MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 15 Mei 2015 - Kepakaran yang ada di Universiti Sains Malaysia (USM) adalah untuk masyarakat seluruhnya, misalnya dengan menubuhkan Makmal Molekular untuk pesakit leukemia, menyediakan pakar dalam bidang Perubatan Kecemasan dan memperkukuh usaha dalam membantu pesakit kanser.