HOSPITAL USM BANTU PESAKIT GLAUKOMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PASIR PUTEH, 9 Mei 2015 - Biro Kesedaran Masyarakat, Persatuan Biro Pendidikan Kesihatan, Unit Kejururawatan, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) dengan kerjasama Jabatan Oftalmologi (HUSM) telah mengadakan pemeriksaan mata percuma dan pameran kesihatan kepada masyarakat di Kampung Bukit Bidang, Selising Pasir Puteh Kelantan sebagai satu usaha mengupayakan golongan terkebawah.