HASILKAN PENGURUSAN PROJEK YANG LEBIH BAIK, KATA NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Mei 2015 – Pengurusan Projek dalam kalangan negara-negara ASEAN diharapkan akan menjadi lebih baik hasil kerjasama Pusat Inovasi dan Produktiviti Pentadbiran Awam (PiPPA) Universiti Sains Malaysia (USM), Asian Development Bank (ADB), Brunei Darussalam-Indonesia- Malaysia-Philippines East ASEAN Growth Area (BIMP-EAGA) dan Indonesia-Malaysia-Thailand Growth Triangle (IMT-GT).