DISIPLIN DIRI, BERPEGANG NILAI HIDUP BERTANGGUNGJAWAB KUNCI KEJAYAAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 Mei 2015 - Untuk masa hadapan universiti yang cemerlang, setiap warga Universiti Sains Malaysia (USM) perlu mempunyai disiplin diri yang utuh dengan nilai-nilai hidup beramanah serta bertanggungjawab tanpa perlu dipantau oleh ketua jabatan atau pun pihak-pihak tertentu ketika bertugas sebagai kunci kejayaan pada masa hadapan.