AMALAN QE/5S MAMPU BAWA UNIVERSITI LEBIH CEMERLANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 15 Mei – Amalan QE/5S dan penerapan nilai kualiti yang berasas piawai antarabangsa mampu membawa universiti lebih cemerlang. Hal ini dinyatakan semasa Taklimat Kesedaran QE/5S oleh Pustakawan Kanan, Pn Rugayah Ali selaku Pengerusi Jawatankuasa Audit QE/5S Kampus Kesihatan kepada para pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan yang diadakan pada pagi ini di Desasiswa Murni dihadiri kira-kira 120 orang pelajar bertujuan melibatkan seluruh warga USM dalam gerakan kualiti.