Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Pengurus Asrama N41 Kertas I - Umum (KPSL 2012) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2012)

(untitled)
Tarikh : 31 Julai 2012 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan _____________________________________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi DUA (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Bahagian B : EMPAT (4) soalan berbentuk esei disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN