SUKOKU BERI PELUANG OKU BERIADAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 7 Mei 2015 - Ketidaksempurnaan fizikal yang dimiliki bukan penghalang untuk Orang Kelainan Upaya (OKU) hidup aktif, bersukan, beriadah dan bergembira bersama masyarakat sekeliling. Menyedari kepentingan riadah kepada OKU, Bahagian Jaringan Industri Dan Masyarakat (BJIM) Universiti Sains Malaysia (USM) bersama-sama Pusat Pengajian Sains Kesihatan USM dengan kerjasama Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Kelantan menganjurkan Sukan Orang Kurang Upaya (SUKOKU) 2015.