PERKUKUH INTEGRASI KAUM DALAM KESATUAN PELBAGAI ETNIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 11 Mei 2015 - Rakyat di negara ini perlu terus bersatu dalam kepelbagaian etnik yang mampu memperkukuhkan integrasi kaum di Malaysia. Perpaduan yang dikecapi pada hari ini adalah manifestasi wawasan dan visi kepimpinan awal negara yang berjaya menjadikan kemajmukan rakyat sebagai sumber kekuatan negara untuk memastikan pembangunan ekonomi, politik dan sosial berjalan baik.