PERKONGSIAN KEUSAHAWANAN CETUS INSPIRASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 Mei 2015 - Persatuan Enactus Universiti Sains Malaysia melalui Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Sahsiah Pelajar (PPKSP) telah menganjurkan Youth Leader Sharing Session 2.0 (YLSS 2.0) dengan tema “Journey to Success” dengan perkongsian ilmu bersama usahawan terkenal dan berjaya di Malaysia iaitu Pengarah Urusan PKT Logistics Group Sdn Bhd Dato’ Michael Tio Boon Yiaw, dan pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Startup Street Joshep Lee yang dihadiri 300 orang pelajar institusi pengajian tinggi sekitar negeri Pulau Pinang di Dewan Pembangunan Siswa, Kompleks Cahaya USM.